Hard tassels!

Min stackars blogg har blivit ganska försummad på sistone. Det var rätt mycket jobb att öppna Etsy-shoppen i påskas, bland annat. Jobbsaker brukar jag inte ta upp här, så låt mej bara säga, att det är dags att gå vidare mot nya utmaningar… med blandade känslor.

De här örhängena vill jag iallafall visa, dom finns i min Etsy-shop, men jag nästan hoppas att jag får behålla dem… eller jag blir väl helt enkelt tvungen att göra ett par till… 🙂 Den trogna fårsteken fick ge ännu ett bidrag, kombinerat med sterlingsilver. Borde vara slitstarka grejer, sålänge man inte doppar dem i silverputs (använd hellre tandkräm med polermedel).


My poor blog has been rather neglected lately. Quite a lot of work to open my Etsy shop at Easter, among other things. I haven’t discussed job issues here, so let’s just say it’s time to move on towards new challenges… with mixed feelings.

I just wanted to show you these earrings, they are in my Etsy shop, but I nearly hope I can keep them… well, maybe I have to make another pair, right… 🙂 The faithful mutton roast gave yet another contribution, and I combined it with sterling silver. Should be sturdy stuff, as long as you don’t dip them into silver polish (use polishing toothpaste instead).

Stained and polished bone, sterling silver.

Stained and polished bone, sterling silver.

2 tankar om “Hard tassels!

  1. I’ve said it before, but it’s definitely worth repeating! Love everything about these earrings, Monica! The stained bone components are uber cool, especially with the peek-a-boo windows.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s