Iron bangles

Det var nu länge sen jag skrev nåt! Nej jag har inte lagt av, men det har blivit mycket annat, och en del fixande av komponenter, sånt som man gör på sommarn: slipar ben och gör keramik hos mamma, till exempel.

I nåt skede gjorde jag också dom här armbanden, men glömde visst posta dem… Duo-Living (länk till höger) tog ett par stycken, kanske finns dom kvar. Fjärilen förde jag till Hårsmedjan, men bladet behöll jag själv!


 

Yes, it’s ages since I wrote anything! No, I haven’t quit, but there has been a lot of other things, and a bit of bead-making, those things one does in summer: sanding bone and make ceramic beads in Mummy’s pottery, for example.

At some stage I also did these bracelets, but apparently forgot to post them… Duo-Living (link to the  right) took a couple, maybe they’re still there. The butterfly I took to Hårsmedjan (the hairdresser), but the leaf I kept myself!

Iron wire, sterling silver, and an etched copper butterfly!

Iron wire, sterling silver, and an etched copper butterfly!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iron wire and sterling silver heart.

Iron wire and sterling silver heart.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s