Awesome!!

Imorgon (nej idag –klockan är visst mycket!) är det sista kursdagen av sju på VNF — intensivt, tröttsamt, långa dagar (vi börjar 9 och blir utslängda sju, då har stackars Ru gått hem för länge sen!), vansinnigt roligt och fantastiskt! Den här totade jag ihop, och blev förvånad själv! Låsdelen jobbade jag med hur länge som helst (undrar om man kan rationalisera och bli snabbare, för resultatet är minst sagt tillfredställande!). Så härligt att för en gångs skull få ett lås där alla delar matchar perfekt.


Last day of the seven day metal class at VNF   tomorrow (no, today, it’s over midnight!)– intense, tiring, long days (we start at 9 AM and get thrown out at seven PM, poor Ru has long since gone home then!), incredibly fun and fantastic! I made this, and was surprised at the result! I worked for ages on the lock part (wonder if one could rationalise and make it faster, because the result is satisfying to say the least!). So wonderful to once get a lock where all parts match perfectly.

Patinated sterling silver and etched copper pendant, sterling silver closure, leather cord. waxed linen to fasten the pendant.

Patinated sterling silver and etched copper pendant, sterling silver closure, leather cord. waxed linen to fasten the pendant.

 

2 tankar om “Awesome!!

    • Thanks for popping by, Lynda! 🙂 Yes, I’m totally knackered! Made the dragonfly earlier, but couldn’t decide how to use it, until now. It was sort of bristling in all directions, and I had put no loops or holes for attachment on it yet, just because I felt it would be snagging on things if left on its own. Now it’s safely soldered to the silver.
      My new fave necklace, to be sure!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s