Sea Glass

Jag har semester… och sju dagar silversmide med Ru! Medan ni väntar på de fantastiska skapelser som ska bli till (första dagen idag, saldo: ett par örhängen, en blomma, en halv sked och en massa kopparpluppar) — eller inte… här är ett par örhängen som jag svängde ihop häromkvällen, bara för att glaspärlorna (från Lima Beads) var så himla läckra.


Holiday… and seven days of metal crafts class with Ru! While you wait for the undoubtedly fantastic creations to come (first day today: one pair of earrings, one flower, half a spoon and lots of copper blobs) — or not… here is a pair of earrings I whipped together the other night, just because the glass beads ( from Lima Beads) were so gorgeous.

Sea glass, copper wire, titanium wire for the hooks.

Sea glass, copper wire, titanium wire for the hooks.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s