Vårblomma

Sterling silver and leather.

Sterling silver and leather.

Visst ja, den här har glömt posta! Det var en present, så jag kunde ju inte lägga ut den före jag gett den — och sen hade jag visst annat att tänka på. Blomman blev rätt så ”levande”, dvs. inte helt perfekt, men då ser man ju att den är handgjord, eller hur? Den är helt enkelt sågad och formad från silverplåt, med pistiller av silvertråd. Jag testade också ett nytt sätt att göra det ställbart — Laura berättar säkert om det visar sej vara uselt, då lovar jag göra om det!


Oh, I’d forgotten to post this! It was a present, so I couldn’t well put it here before I’d given it — and after I’ve apparently had other things to think about. The flower became rather ”organic” — not so perfect: but then one can see it’s handmade, right? It’s simply sawed from sheet silver, with pistils of wire.  I also tried a new way of making the cord adjustable — Laura will surely tell me if it turns out to be a lousy idea, then I promise to remake it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s