Experiment i koppar

Och hur tänkte jag här då… inte särskilt mycket, måste jag medge! Jag hade en vag idé som jag ville prova, och sen satte jag bara igång och klippte plåt, och såg vart det ledde. Helt 100% nöjd är jag nog inte, det är lite 70-tal över det tycker jag, men kul var det…

"Blomma" i svärtad, lackad kopparplåt, med en vanlig sten (kan vara ur en påse sjösten för trädgården, eller från en Hangövägkant), hänge med agat och bronstråd.

”Blomma” i svärtad, lackad kopparplåt, med en vanlig sten (kan vara ur en påse sjösten för trädgården, eller från en Hangövägkant), hänge med agat och bronstråd. Ovan version ett, nedan lite omarbetad: den jäkeln snurrade bara runt på keden, så jag måste lägga en stabiliserande del emellan. Och de tvära ändarna på sten-infattningen såg inte heller bra ut, så det försökte jag fixa till.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s