Återvunnet bälte

Det började med att jag hittade ”gevärsknappar”, ett slags knäppen för tjockt läder, i somras. Jag samlade på mej ett litet lager i ett par färger, och tänkte att de blir perfekta till återanvända bälten. Sen såg jag ett par örhängen av härliga hoplödda krusiduller, nånstans på nätet, och tänkte att nåt sånt vore kul. Sen bestämde jag mej för att kombinera de här elementen — och sen insåg jag att det var en liten teknisk utmaning att få ihop så här många krusiduller, och dessutom tre pinnar på baksidan att fästa dekorationen med! Men det lyckades utan alltför mycket hårslitande, och jag klarade det t. o.m. med bara två hårdheter på lödsilver, trots att jag lödde varje pinne skilt! Rätt nöjd…

Gammalt bälte, dekoration i sterling silver.

Gammalt bälte, dekoration i sterling silver.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s