Benigt värre

Sommarens projekt var att försöka göra pärlor av ben från de ekologiska biffkorna från Mörby (Pojo), där vi köper mycket av vårt kött. Det var hårt… Jag kom till att maskinkraft i någon form var ganska oumbärligt — dom här är borrade med kvistborr. Det blev ganska spännande sen jag lyckats färga dom: först järnvitriol, sen ett slags alkohollösliggt hobby”bläck”, här i indigo. Sen lade jag linolja ytterst.

Och det här är alltså ett par clips-örhängen: jag kunde inte förmå mej att lita på en epoxilimfog, så jag nitade fast dem i klipsbottnen också!

Ekologiskt, närodlat ben från biffko, bronstråd (och klipsbottnar).

Ekologiskt, närodlat ben från biffko, bronstråd (och klipsbottnar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s