Ben+silver=sant

Det var ett tag sen senaste inlägg. Jag har hållit mej till att göra bara några saker i gången de senaste månaderna… mest jobb. På sistone har jag också haft lite energi över för att skapa. Men det har jag gjort i min egen lilla bubbla, utan ork över för synlighet på nätet. Det har ändå blivit en del roliga saker, och om en dryg vecka är det julmarknad i Mörby! Vi ses där! 🙂 En helt ny kollektion bensmycken är på G, de flesta gjorda på Mörby nötben (från ett buljongkok i augusti), med några fårben från Ia Asén inströdda här och var. Flera av halsbanden är helt metallfria, om man är allergisk, och vill vara på säkra sidan. Här några favoriter: ben, silver och läder.

It has been awhile since I last posted. I’ve been sticking to doing only a few things at a time the last months… mostly work. Lately I’ve also had a bit of energy left to create. But I’ve stayed in my own little bubble, with no energy to spend on web presence. Some cool things have seen the light anyhow, and in a bit over a week it is time for the Christmas Market at Mörby! See you there! 🙂 A brand new collection of bone jewelry is in the make, most of them made from Mörby beef (from a beef stock made in August), with a few mutton bones from Ia Asén sprinkled in here and there.  Several of the necklaces are completely metal-free, in case you are allergic, and want to play safe. Here some faves: bone, silver and leather.

Det blir också annat än ben — kanske nåt sånt här, hittade den här ljuvliga bilden bortglömd i kameran nyss…! Sterlingsilver och koppar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

There will not only be bone — maybe something like this, just found this gorgeous pic in my camera…! Sterling silver and copper.

 

2 tankar om “Ben+silver=sant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s