Litet silverhänge

Oj, det var länge sen jag postade något här — men man kan ju inte posta julklappar före julafton heller… Det här var en födelsedagspresents-beställning, ett pyttelitet löv, som Elina ritade, coh jag fixade resten! Det blev sedan hängt på en svart silkessnodd, med silverbollar/blommor i ändorna. Men det här är säsongen med kronisk ljusbrist, så det finns det ingen bild på, tyvärr.

___________________________________________________

A long time since I posted anything here — but you can’t post Christmas presents before Christmas, can you… Anyhow this was a birthday present-order, a tiny leaf, that Elina drew for me, and I did the rest! It got hung from a black silk cord, with silver balls/flowers at the ends. But this is the season of no light for photography, so unfortunately there are no pics of that.

20151123_121615

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s