Sandflower

Äntligen hann jag göra nåt med låset jag gjorde på kursen i juni — i ren distraktion, som jag kommer ihåg det. Jag hade visst nån idé som jag ville testa, och det blev inte som jag tänkt mej, det blev såhär, jaha. Sen hittade jag ju dom här väldigt trevliga pärlorna i Köpenhamn, som jag visste att jag ville göra nåt åt mej själv med. Låset/blomman ska bäras på sidan.

Jag lägger hit en bild på ett annat halsband också, som är gjort i samma stil, men med min favorit-jaspis istället för pärlemorchipsen.


 

Finally I found the time to make something with the clasp I made at the metals class in June — out of sheer distraction, as I remember it. Think I had an idea that I wanted to try, and it didn’t turn out as I thought, it turned into this, oh well. Then I found these very nice beads in Copenhagen, that I knew I wanted to do something for myself with. The clasp/flower should be worn at the side.

I’ll also add a pic of a similar necklace, inspired by the first, only it has my favourite jasper beads instead of the MOP chips.

Bronze, silver, agate, mother-of-pearl, seed beads, on hemp cord.

Bronze, silver, agate, a few of my striped ceramic beads, mother-of-pearl, seed beads, on hemp cord.

My ceramic beads, Picture Jasper, a few seed beads, on waxed linen cord, with my handmade bronze clasp.

My ceramic beads, Picture Jasper, a few seed beads, on waxed linen cord, with my handmade bronze clasp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s