Världens självklaraste design

Mina nya hål i öronen börjar ge resultat: jag kan testa lite ny formgivning — precis som det var meningen. Jag menar, om jag inte kan testa på mej själv att man kan använda den här designen, så kan jag ju inte göra den åt andra… Jo, den funkar väldigt bra! Medger att jag inte hittat på den alldeles själv. Jag såg dem i ett skyltfönster i Köpenhamn (fast utan pärlor), och ett annat par i en tidning. Dom här passar bra för dem som vill ha stora örhängen som inte väger nånting. Jag har tänkt ut ungefär fem olika varianter hittills, watch this space… om jag inte ändrar mej.

My new ear piercings are beginning to give results: now I can test some new designs — exactly my point! I mean, if I can’t test on myself if it’s wearable, I couldn’t possibly make them for other people… Yes, this design works a dream! Admit that I haven’t thought it out all by myself. I saw them in a shop window in Copenhagen (without the beads), and another pair in a magazine. These would be for those who like their earrings big and light. I’ve thought out about five variations on this theme so far, watch this space… if I don’t change my mind.

Sterling silver and glass beads.

Sterling silver and glass beads.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s