Laminat

Jag hade först inte alls tänkt lägga ut det här halsbandet, för jag tyckte det blev lite för misslyckat, och jag tänkte att jag nog aldrig gör flera med samma teknik. Men jag ångrade mej på båda punkterna: jag har gjort flera (se t.ex. ”Rustikt hänge med sofistikerade pärlor”), och det här har blivit ett av mina absoluta favoriter. Jag läste lite metallsmidesteori igen, och måste testa… Det är alltså koppar-och silvertråd på en platta av koppar. (Baksidan lackad, ovansidan vaxad, för att skydda kopparn.)

 

Koppar, silver, läderrem.

Koppar, silver, läderrem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s