Askmåndag

Det var ett tag sedan jag postade något nu, men jag har inte riktigt varit på humör att prata med världen, och inte har jag varit på humör att sälja smycken åt folk heller. Jag har bara suttit för mej själv och gjort saker jag själv velat ha. Det här är ett sånt halsband. Jag har knyckt idéer lite varstans, och lärt mej skydda pärlor från  överhettning, bland annat. Jag fick göra om de tre hängena, för den första versionen såg rent förfärlig ut, och dessutom skramlade den extremt mycket. Nu skramlar det bara lite!

It’s been a while since I posted anything, but I just haven’t been feeling like talking to the world, and I haven’t been in the mood to sell any jewelry to people either. I’ve just been sitting by myself pottering with things I’ve wanted to make for myself. This is one such necklace. I’ve  pilfered ideas here and there, and learned to protect beads from overheating, among other things. I had to re-do the three dangles: the first version looked just crap, and even worse, it jangled something awful. Now it jangles only a bit!

Sterling silver sheet and wire, leather lace, my own ceramic beads, turritella agate beads.

Sterling silver sheet and wire, leather lace, my own ceramic beads, turritella agate beads.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s