Trädgårdsinspirerat kursarbete!

Del två av höstens silversmideskurs med Ru producerade de här bladen (en krypnäva, fast de mest påminner om marimekko-blommor). Silver är så underbart att forma, och jag tyckte det var dags att jag lärde mej infatta stenar. Jag valde extra hopplösa stenar förstås: ojämna nuggetar med hål tvärs genom, som måste döljas. Sen blev jag inte helt klar under kursen, själva infattningen fick jag klara av hemma! Det gick hyfsat, med lite julklappslack i en konservburk som fixering (tur att man samlar på allt!).

Sen är jag inte helt säker på att jag tänker behålla pärlbandet, en kedja kanske ändå vore trevligare?

 

Sterlingsilver, labradorit, ocean jasper, glaspärlor.

Sterlingsilver, labradorit, ocean jasper, glaspärlor.

Steninfattning på gång!

Steninfattning på gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s