Gnistrande koppar

Ett beställningsarbete med önskemål om ett större lås än i den första varianten jag gjorde. Mitt första försök att göra den här typen av lås utgående från kopparplåt. Jag stansade ut ringen med två olika stora punsar, och lödde fast öglor av koppartråd. Rundlarna som är fastsydda på lädret gjorde jag på liknande sätt. Sen dom fina ändorna som fäster i lädret: mina nitar blev bättre den här gången, tycker jag! Allt handgjort. Och stadigt borde det sitta, jag limmade bara så att delarna skulle hållas på plats medan jag borrade! All koppar är lackad för att stå emot oxidering.

Läder och koppar.

Läder och koppar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s