Asfaltblommor

Jag har länge gillat halsband med annorlunda lås. Så kom jag plötsligt på, att jag kan ju göra två metalldelar där den ena kan träs igenom den andra… Jag har nog sett den allmänna idén förr, men definitivt inte i den här versionen… och fler versioner är på kommande! Egentligen hade jag tänkt göra pärlraden av typ Afrika-inspirerad, men de här nya, mörkblå pärlorna ville absolut vara med, och utan konkurrens!

Det är ett ordentligt långt halsband, som går bra att vira två varv om man vill ha det kort.

Brons och tjeckiska glaspärlor.

Brons och tjeckiska glaspärlor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s