Alla hjärtans dag… lite försenat!

image
Info
Comments
 • Örhängen med handgjorda metalldelar i brons. Jag brukar antingen tänka att jag gör en design som passar många, eller en speciell stil som passar en viss mänska -- men det här var den tredje kategorin: dom ville bli så här, kanske dom är precis rätt för någon?

  Örhängen med handgjorda metalldelar i brons. Jag brukar antingen tänka att jag gör en design som passar många, eller en speciell stil som passar en viss mänska — men det här var den tredje kategorin: dom ville bli så här, kanske dom är precis rätt för någon?

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s